nadji restoran
SvetRestorana.rs

Partneri

Predstavljamo Vam internet portal “Svet Restorana” i pozivamo da kao naši partneri uzmete učešće u predstavljanju gastronomske ponude Srbije.

O samom portalu i našim ciljevima saznajte više na stranici O nama.

Sva udruženja restoratera, kuvara, somalijera, turističke organizacije, i svi oni čije aktivnosti su vezane za oblast koju promovišemo, mogu da nas kontaktiraju i postanu partneri portala.

Pružamo Vam mogućnost da kroz stručne tekstove na portalu utičete na razvoj ugostiteljstva i samim tim pomognete u stvaranju objektivne slike ponude hrana u Srbiji. Razmena Vaših iskustava, inovacije i trendovi u ugostiteljstvu, saveti stručnjaka iz navedene oblasti od velikog su značaja za unapređenje poslovanja ugostitelja i uvek će biti podržana sa naše strane.

WebPortal

WebPortal

Agencija za izradu software-a i web stranica “WebPortal” iz Kragujevca, bavi se izradom web sajtova, internet marketingom i konsaltingom.

Za potrebe svojih klijenata stvaraju kreativna rešenja, razvijaju prvenstveno web aplikacije i pružaju konsultantske usluge iz oblasti internet marketinga, e-trgovine i e-poslovanja.

Više informacija na www.webportal.rs

Promo advertising

Promo advertising

Agencija "Promo" je osnovana 1998. godine u Kragujevcu. Danas je čini tim grafičkih dizajnera, agenata, fotografa i prevodilaca sa višegodišnjim iskustvom.

Koristeći timski rad kreativnih ljudi, usmeren na ostvarivanje poslovnih ciljeva svojih klijenata, žele da u potpunosti razviju brand strategiju i na najbolji način promovišu proizvode i usluge za potrebe svojih klijenata.

Više informacija na www.promo.rs

Štamparija IDEA

Štamparija IDEA

Štamparija IDEA raspolaže sa najnovijim opremom za digitalnu štampu velikih i malih formata. Raspolažu sa više plotera različitih formata, UV-LED flat-bed štampačima i CNC mašinama i njihovom kombinacijom su u mogućnosti da zadovolje sve zahteve svojih klijenata.

Specijalizovani su za štampu i montažu velikih formata – bilborda, autografike, prozorske grafike, banera, svetlećih reklama…

Više informacija na www.ideakg.com

it Company Zug

it Company Zug

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u razvoju siftweare-a i web aplikacija, čast nam je što je ova švajcarska firma stala iza našeg projekta na teritoriji Srbije, i svoje dugogodišnje iskustvo na razvoju sličnih portala u Švajcarskoj prenela svoja pozitivna iskustva na nas, i postala naš počasni partner.

Od 2013. godine ova firma ima svoj razvojni tim u Srbiji, odakle se razvija softver za tržište Švajcarske..

Više informacija na www.itcompany-zug.ch