nadji restoran
SvetRestorana.rs

O nama

„SvetRestorana.rs“ je internet portal koji ugostiteljima pruža izvanrednu priliku da na pravi način javnosti predstave svoje kvalitete i svoju ponudu približe krajnjim korisnicima.

Besplatno Vam nudimo prostor :

  • da predstavite svoj restoran,
  • da kroz foto galeriju upoznate javnost sa Vašim objektom i atmosferom u njemu,
  • da prikažete ponudu jela i pića,
  • da obeležite Vašu lokaciju na mapi,
  • komentare i ocene
  • i još mnoge druge stvari.

Svako u bilo kom trenutku može lako da odabere kada i gde će zadovoljiti svoje gastronomske afinitete, da uživa u muzici, ugodi sebi i ljudima do kojih mu je stalo.

Naš tim profesionalaca sa međunarodnim iskustvom stvorio je Portal koji krajnjem korisniku pruža mogućnost da preko bilo kog uređaja sa internet konekciom u nekoliko lakih koraka nađe restoran, kuhinju, specijalitet, lokaciju ili objekat po svojoj meri i ukusu.
Dugogodišnje iskustvo u WEB dizajnu nas obavezuje da portal radi bez grešaka, sadrži validne informacije i, što je najvažnije, bude lak za upotrebu.

Ukoliko želite da se Vaš restoran nalazi u „Svetu RESTORANA“ neophodno je samo da popunite registracionu prijavu. Od naših administratora dobićete parametre i uputstva pomoću kojih ćete jednostavno upravljati prezentacijom na portalu, menjati Vaše podatke, foto galeriju, specijalitete, pohvaliti se osobljem... U SVAKOM TRENUTKU STE NA PRAVOM MESTU!

Pored besplatnih nudimo Vam i dodatne opcije predstavljanja i pozicioniranja (više na strani "Marketing").

Na Vaše ukazano poverenje odgovorićemo profesionalonošću i radom.

Srdačno!!!

Vaš „SvetRestorana.rs“


Internet portal „SvetRestorana.rs“ je u vlasništvu agencije "WebPortal" iz Kragujevca